NJR Yhtiöt on Varsinais-Suomessa toimiva rakennusurakointiin, LVI- ja sähkötöihin sekä varusteasennuksiin erikoistunut yritys. Saman katon alta tarjotaan kaikki palvelut uudis- ja saneerauskohteisiin.

NJR Yhtiöiden toimitusjohtaja Jarkko Jokinen kävi Oman minän johtaminen-valmennuksen johtajuuskehittäjä Anja Saineen kanssa.

Johtajana Jarkko haluaa kehittyä jatkuvasti ja yksi hänen johtajuuttaan ohjaava arvo on oikeudenmukaisuus kaikessa tekemisessä.

Valmennuksessa päämääriä työstettiin laittamalla tavoitteet kirjalliseen muotoon – ihan pienetkin asiat ja jatkossa Jarkko käyttää työssään päämäärien suunnittelussa nyt omaksuttua mallia. Jarkko on ollut tähänkin asti hyvin päämäärätietoinen urheillessaan triathlonissa ja crossfitissa, mutta asiat ovat olleet enemmänkin muistin varassa.

Valmennuksen hyötyjä olivat lisäksi mm. oman tunneälyn ja palautteen antamisen parantuminen ja kyky viedä vastuunottamista vahvemmin koko organisaatioon.

Tällainen työtapa sopi Jarkolle ja hän sanoi: ”Anja haastoi sopivasti ja antoi tilaa omalle oivaltamiselle. Olen tosi tyytyväinen ja suosittelen kaikille muillekin, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaa ja johtajuuttaan”