Tulevaisuuden johtajien ajatuksia

60-vuotisjuhlavuotemme innoittamana kysyimme tulevaisuuden johtajilta eli suomalaisilta nuorilta ja lapsilta, mitä hyvä johtajuus tarkoittaa. Piristä itseäsi kuuntelemalla, mitä nuoret sanovat johtajuudesta!
Millainen on hyvä johtaja? (2:05)

 


Luottamus johtamisessa (1:47)

 


Millaista on hyvä palaute?  (1:50)

 


Innostaminen johtamisessa

 


Kokeneiden johtajien ajatuksia

Haastattelimme johtajia keskustellen siitä, mitkä ovat heille tärkeitä ja toimivia johtajuuden periaatteita. Peilaa omia ajatuksiasi tutustumalla muiden johtajien näkemyksiin!
Orimattilan Asuntojen toimitusjohtaja Suvi Tuomala johtajuudesta; ”Hyvä johtaja on helposti lähestyttävä tiimipelaaja, jolla on selkeä suunta” (5.56)

 

Veljekset Toivanen Oy:n toimitusjohtaja Ari Toivanen johtajuudesta: ”On tärkeää saada luotua tekemisen meininki ja hyvä fiilis, jotta on mukava tulla aamulla töihin” (4:14)

 

Sarastian Tero Karinti johtajuudesta: ”Tärkein mittari johtajuudelleni on se miten työntekijät onnistuvat tavoitteissaan ja kokevat psykologista turvallisuutta” (14:21)

 

Audec Tilintarkastus Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja tilintarkastaja Anne Hakala: ”Rakentavan palautteen antamisen pitää olla jatkuvaa” (8:09)

 

Keskon kehitysjohtaja Nuutti Rantatupa johtajuudesta: ”Pitää osata innostaa ryhmää tavoitteita kohti” (5:59)

 

Naantalin Sataman toimitusjohtaja Pasi Haarala johtajuudesta: ”Tärkeintä on avoin keskustelu” (11:42)

 

Kuopion kaupunginteatterin teatterinjohtaja Tommi Auvinen johtamisesta: ”Palautteen antamisessa tärkeintä on totuus” (8:29)

 

Somic Oy:n toimitusjohtaja Eero Taipale johtajuudesta: ”Ole välitön ja aito” (8:36)

 

Saga Furs vd Magnus Ljung om ledarskap: ”Viktigt att tro på det du gör” (9:11)

 

Kiinteistö Oy Kärrykartanon toimitusjohtaja Tiina Kankaanpää johtajuudesta: ”Luottamus on kivijalka ja perusta” (3:51)