Johtajat näyttävät tietä tulevaisuuden työelämään

Ikäpyramidin kääntyessä ylösalaisin, meillä ei ole varaa sivuuttaa senioritason osaajia!

Olipa työelämässä mikä tahansa haaste, johtaminen on ongelmien ratkaisun ytimessä. Johto ei voi paeta vastuutaan.

Työskenneltäessä yritysten tuloksellisuuden parantamiseksi, on muistettava, että yrityksen strategian keskeinen osa on yrityksessä toimivia ihmisiä koskevat linjaukset. Ikädiversiteettiä hyödyntävät työyhteisöt nauttivat kilpailuedusta henkilöstönsä laajan kokemuspohjan ja hiljaisen tiedon hyödyntämisen avulla.

LMI:n johtajuuskehittäjä Tiina Parikka on lanseerannut #proudofmyage -kampanjan ikähäpeän lopettamiseksi ja iän myötä karttuvan osaamisen arvostuksen nostamiseksi.

Lue Tiinan artikkeli HR-viestissä

Itsensä johtamisen matka

Psyykkinen valmentaja Marja Nousiaisen haastatteli LMI:n johtajuuskehittäjää ja inhimillisen johtamisen sanansaattajaa Tiina Parikkaa yrittäjän mielenmatka-podcastissa.

Podcastissa kuulet Tiinan tarinan siitä, miten hänestä tuli yrittäjä ja mitä se on opettanut hänelle. Tiinan tarina on todella koskettava ja hän on käynyt läpi todella vaikeita tilanteita myös yksityiselämässään.

Mistä Tiina ammentaa elämäniloa ja jaksamista? Kuuntele myös, mikä on Tiinan empatian, inhimillisyyden sekä positiivisuuden salaisuus. Tämä koskettava jakso tarjoaa voimaa, toivoa ja innostusta tulevaisuutta varten.

Kuuntele Tiinan jakso Spotifyssa