Ainulaatuinen kokonaisuus johtajuutta ja ajantasaista tietoa

Leader johtamisohjelmamme tarjoaa konkreettista ja käytännönläheistä valmennusta esimiehille ja johtajille ja kaikille, jotka haluavat kasvaa johtajana. Johtajana kehittyminen on organisaation menestymisen kannalta erittäin tärkeä voima. Hyvin johdettu organisaatio menestyy.

Leaderin ohjelma on rakennettu ryhmävalmennuspäivistä, joissa on tietty teema kuten talous, juridiikka, markkinointi, johtaminen sekä kahdeksasta teemoitetusta yksilövalmennuskerrasta. Yksilövalmennusta on mahdollista saada kolmella eri paikkakunnalla; Seinäjoella, Vaasassa ja Tampereella.

Voit lähteä Leader johtamisohjelmaan mukaan joustavasti yksilöllisen aikataulusi mukaan.

Johtamisohjelma Leader toteutetaan yhteistyössä Suomen Yrittäjäopiston ja LMI Finlandin kanssa. LMI Finlandista asiantuntijana ja henkilökohtaisena johtajuuskehittäjänä toimii Kaija Heittola.

Tavoitteena johtajana kehittyminen:

  • Henkilökohtainen alkukartoitus
  • Teemaluennot: talous, juridikka, markkinointi, johtaminen
  • Kahdeksan yksilövalmennusta
  • Laadukkaasta, henkilökohtaisesta materiaalista pohja omaan toimintasuunnitelmaan
  • Henkilökohtainen johtajuuskehittäjä sparraajaana koko valmennuksen aikana
  • Vaikuttavuuden mittaaminen
  • Verkostoituminen ja toisilta oppiminen
  • Arkeen vieminen ja tuloksien saaminen

Konkreettista tulosta syntyy päämäärätietoisen prosessin kautta, tuottavuutta lisäävää toimintatapaa kehittämällä ja viemällä toimenpiteet käytäntöön. Kehität johtajuutta omassa työympäristössäsi keskittymällä sinulle tärkeisiin osa-alueisiin. Uniikki ja tutkitusti tuloksellinen materiaali luo selkeän rakenteen kehitysprosessiisi.

Henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen saat kokeneelta LMI johtajuuskehittäjältä. Käytämme eri metodeja (valmennus, coaching ja konsultointi) ja haastamme sinut tekemään vaadittavat muutokset. Positiivisessa ja motivoivassa prosessissa työstät omia aitoja tilanteitasi ja haasteitasi sekä löydät niihin uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Sovellat tavoitteet, suunnitelmat ja oivallukset vaiheittain käytäntöön ja huomaat, että kasvat samanaikaisesti tehtävässäsi.

Saat mitattavia tuloksia ja pysyviä muutoksia.