Johtajuuskehityksen uranuurtaja

Leadership Management® International eli LMI on henkilökohtaisen, pitkäkestoisen johtajuuden kehittämisen uranuurtaja, joka on toiminut 50 vuotta maailmanlaajuisesti ja Suomessa jo 30 vuotta. LMI Finlandilla on toimintaa yli 10 paikkakunnalla, ja asiakkaina ovat niin kansainväliset konsernit kuin paikalliset PK-yrityksetkin.

LMI-johtajuuskehittäjissä yhdistyvät vankka johtajuuskokemus, hyvä paikallistuntemus ja tutkitusti toimiva prosessityöskentely. Yhteistyö LMI-johtajuuskehittäjien kesken Suomessa on tiivistä ja johtajuuskehittäjät pysyvät ajan tasalla kouluttautumalla jatkuvasti lisää.

Globaali verkosto kilpailuetuna

LMI:n perusti yhdysvaltalainen Paul J. Meyer vuonna 1966 auttamaan yrityksiä kehittämään työntekijöiden kykyjä. LMI toimii tänä päivänä yli 80 maassa 3000 valmentajan voimin, jota kansainväliset asiakkaamme voivat hyödyntää.

Valmennuksiin on osallistunut tähän mennessä yli kaksi miljoonaa organisaatioiden avainhenkilöä.

Arvomme ohjaavat toimintaamme

Välitämme sinusta

Johtajuuden kehittäminen on henkilökohtainen ja intensiivinen matka. LMI:n johtajuuskehittäjät ovat kokeneita johtajia ja asiantuntijoita, jotka osaavat nostaa myös sinun kykysi esiin. Pysäytämme sinut oleellisen ääreen ja tuemme sinua omien tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kunnioitamme asiakkaidemme toimintaa, noudatamme vaitiolositoumuksia ja toimimme korkeiden eettisten periaatteiden mukaisesti.

Kokemus on viisautta

Kokemus kasvattaa luottamusta. LMI Finlandin johtajuuskehittäjien varmuus tulee laajasta paikallisesta ja kansainvälisestä johtamiskokemuksesta. Vaativat tilanteet ratkaistaan kokemuksella ja näkemyksellä.

Onnistuminen tuo tulosta

Onnistuminen tulee halusta ja tavoitteellisuudesta ja saa aikaan pysyvän muutoksen. Tulos syntyy muuttuneista toiminta- ja ajattelutavoista, johtajuusohjelmien tuomasta systematiikasta sekä periksiantamattomuudesta.

Vasta kun sinä olet tyytyväinen, mekin olemme.