Johtajuuskehityksen uranuurtaja

Leadership Management® International eli LMI® on henkilökohtaisen ja motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja, LMI:n perusti yhdysvaltalainen Paul J. Meyer vuonna 1966 auttamaan yrityksiä kehittämään työntekijöiden kykyjä. LMI toimii yli 80 maassa ja ohjelmiin on osallistunut tähän mennessä yli kaksi miljoonaa organisaatioiden avainhenkilöä.

LMI Finland on perustettu vuonna 1990 kehityshaluisia  suomalaisia johtajia ja organisaatioita varten. Miellä on on toimintaa yli 10 paikkakunnalla, ja asiakkaina ovat niin kansainväliset konsernit kuin paikalliset PK-yrityksetkin.

LMI-johtajuuskehittäjissä yhdistyvät vankka johtajuuskokemus, hyvä paikallistuntemus ja tutkitusti toimiva prosessityöskentely.

Toimintamme laatu on taattu Suomessa ja ulkomailla

Olemme useiden asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani. Asiakkaan sijainnista riippumatta toimintamme laatu on taattu strukturoidun prosessin ja kokeneiden johtajuuskehittäjiemme ansioista. Pidämme itsemme ajan tasalla jatkuvalla koulutuksella ja teemme tiivistä yhteistyötä keskenämme.

Kansainväliset asiakkaamme pystyvät hyödyntämään globaalia verkostoamme.

 

Arvomme ohjaavat toimintaamme

Välitämme sinusta

Johtajuuden kehittäminen on henkilökohtainen ja intensiivinen matka. LMI:n johtajuuskehittäjät ovat kokeneita johtajia ja asiantuntijoita, jotka osaavat nostaa myös sinun kykysi esiin. Pysäytämme sinut oleellisen ääreen ja tuemme sinua omien tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kunnioitamme asiakkaidemme toimintaa, noudatamme vaitiolositoumuksia ja toimimme korkeiden eettisten periaatteiden mukaisesti.

Kokemus on viisautta

Kokemus kasvattaa luottamusta. LMI Finlandin johtajuuskehittäjien varmuus tulee laajasta paikallisesta ja kansainvälisestä johtamiskokemuksesta. Vaativat tilanteet ratkaistaan kokemuksella ja näkemyksellä.

Onnistuminen tuo tulosta

Onnistuminen tulee halusta ja tavoitteellisuudesta ja saa aikaan pysyvän muutoksen. Tulos syntyy muuttuneista toiminta- ja ajattelutavoista, johtajuusohjelmien tuomasta systematiikasta sekä periksiantamattomuudesta.

 

Vasta kun sinä olet tyytyväinen, mekin olemme.