Leadership Management® International - LMI Finland

Leadership Management® International, eli LMI®, on henkilökohtaisen, motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja. LMI® syntyi motivoituneen miehen visiosta; miehen, joka oli tunnettu kyvyistään muuttaa ideat päämääriksi ja päämäärät tuloksiksi.

Johtajuuden kehittämisen uranuurtaja

Paul J. Meyer perusti ensimmäisen yrityksen vuonna 1960 ja LMI:n 1966 tavoitteenaan ”kehittää johtajia ja organisaatioita käyttämään kaikkia kykyjään”. Yrityksissään Meyer toteutti haaveensa tarjota käytännöllistä ja toimivaa aineistoa, joka auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja nauttimaan aiempaa suuremmasta menestyksestä. LMI® on ollut kehittämässä yrityksiä kuuden vuosikymmenen ajan.

Tätä nykyä LMI® auttaa 80 maassa organisaatioita kehittämään avainhenkilöidensä taitoja ja kykyjä sekä lisäämään yritysten tuottavuutta, kannattavuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Yli 200.000 asiakasorganisaatiota käyttää ohjelmiamme, jotka ovat saatavilla 27 kielellä.

Olemme vakuuttuneita, että emme ainoastaan täytä odotuksiasi, vaan yllätämme sinut uusilla löytämilläsi kyvyillä, joita kehität matkan aikana.

LMI Finland & asiakaslähtöisyys

LMI Finland aloitti toimintansa vuonna 1990 kehityshaluisia suomalaisia johtajia ja organisaatioita varten. Tänä päivänä toimintaa on yli 10 paikkakunnalla. Asiakkaina ovat niin kansainväliset konsernit kuin paikalliset pk-yrityksetkin.

Toimintamme kulmakivinä ovat asiakaslähtöiset johtajuuskehittäjät, joilla on monipuolinen kokemus eri toimialoilta ja kaiken kokoisista yrityksistä. Valmennuksissamme yhdistyvät positiivinen psykologia ja konkreettinen käytännön kokemustieto menestyviltä johtajilta ympäri maailman sekä useat metodit, kuten coaching, mentorointi ja konsultointi. Asiakaslähtöisyys ja kokemus tarjoavat ratkaisut vaativiinkin tilanteisiin.

Me LMI:ssä uskomme, että ihmiset ovat aidosti organisaation tärkein voimavara ja että johtajuus korreloi tuloksen kanssa.

Toimintamme laatu on taattu Suomessa ja ulkomailla

Olemme useiden asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani. Asiakkaan sijaintipaikasta huolimatta toimintamme laatu on taattu strukturoidun prosessin ja kokeneiden johtajuuskehittäjiemme ansiosta. Pidämme itsemme ajan tasalla jatkuvalla koulutuksella ja teemme tiivistä yhteistyötä keskenämme.

Kansainväliset asiakkaamme pystyvät hyödyntämään globaalia verkostoamme.

Arvomme ohjaavat toimintaamme

Välitämme sinusta

Johtajuuden kehittäminen ei ole tapahtuma tai projekti, vaan jatkuva prosessi. LMI:n johtajuuskehittäjät ovat kokeneita johtajia ja asiantuntijoita, jotka nostavat coachaavalla otteella kykysi esiin. Pysäytämme sinut oleellisen ääreen ja tuemme sinua tavoitteittesi saavuttamiseksi. Itseluottamuksesi kasvaa antaen varmuutta työhösi.

Kunnioitamme asiakkaidemme toimintaa, noudatamme vaitiolositoumuksia ja toimimme korkeiden eettisten periaatteiden mukaisesti.

Onnistuminen tuo tulosta

Tulos syntyy muuttuneista toiminta- ja ajattelutavoista, johtajuusohjelmien tuomasta systematiikasta sekä onnistumisesta. Onnistuminen tulee tavoitteellisuudesta, halusta ja periksiantamattomuudesta ja saa aikaan pysyvän muutoksen.

LMI Finlandin tietosuojaseloste