Leadership Management® International - LMI Finland

Leadership Management® International, eli LMI®, on henkilökohtaisen ja motivoivan johtajuuden kehittämisen uranuurtaja. LMI® syntyi motivoituneen miehen visiosta; miehen, joka oli tunnettu kyvyistään muuttaa ideat päämääriksi ja päämäärät tuloksiksi.

Johtajuuskehityksen uranuurtaja

Paul J. Meyer perusti ensimmäisen yrityksen vuonna 1960 ja LMI:n 1966 tavoitteenaan ”kehittää johtajia ja organisaatioita käyttämään kaikkia kykyjään”. Yrityksissään Meyer toteutti haaveensa tarjota käytännöllistä ja toimivaa aineistoa, joka auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja nauttimaan aiempaa suuremmasta menestyksestä. LMI® on ollut kehittämässä yrityksiä kuuden vuosikymmenen ajan.

Tätä nykyä LMI® auttaa 80 maassa organisaatioita kehittämään avainhenkilöidensä taitoja ja kykyjä sekä lisäämään yritysten tuottavuutta ja kannattavuutta. Yli 200.000 asiakasorganisaatiota käyttää ohjelmiamme, jotka ovat saatavilla 27 kielellä.

Olemme vakuuttuneita, että emme ainoastaan täytä odotuksiasi, vaan yllätämme sinut uusilla löytämilläsi kyvyillä, joita kehität matkan aikana.

LMI Finland

LMI Finland aloitti toimintansa vuonna 1990 kehityshaluisia suomalaisia johtajia ja organisaatioita varten ja toimii tänä päivänä yli 10 paikkakunnalla. Asiakkaina ovat niin kansainväliset konsernit kuin paikalliset pk-yrityksetkin.

Toimintamme kulmakivinä ovat johtajuuskehittäjät, joilla on monipuolinen kokemus eri toimialoilta ja kaiken kokoisista yrityksistä. Varmuus tulee laajasta paikallisesta ja kansainvälisestä johtamiskokemuksesta. Vaativat tilanteet ratkaistaan kokemuksella ja näkemyksellä.

Me LMI:ssä uskomme, että ihmiset ovat aidosti organisaation tärkein voimavara ja että johtajuus korreloi tuloksen kanssa.

Toimintamme laatu on taattu Suomessa ja ulkomailla

Olemme useiden asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani. Asiakkaan sijaintipaikasta huolimatta toimintamme laatu on taattu strukturoidun prosessin ja kokeneiden johtajuuskehittäjiemme ansiosta. Pidämme itsemme ajan tasalla jatkuvalla koulutuksella ja teemme tiivistä yhteistyötä keskenämme.

Kansainväliset asiakkaamme pystyvät hyödyntämään globaalia verkostoamme.

Arvomme ohjaavat toimintaamme

Välitämme sinusta

Johtajuuden kehittäminen ei ole tapahtuma tai projekti, vaan jatkuva prosessi. LMI:n johtajuuskehittäjät ovat kokeneita johtajia ja asiantuntijoita, jotka osaavat nostaa kykysi esiin. Pysäytämme sinut oleellisen ääreen ja tuemme sinua tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kunnioitamme asiakkaidemme toimintaa, noudatamme vaitiolositoumuksia ja toimimme korkeiden eettisten periaatteiden mukaisesti.

Onnistuminen tuo tulosta

Tulos syntyy muuttuneista toiminta- ja ajattelutavoista, johtajuusohjelmien tuomasta systematiikasta sekä onnistumisesta. Onnistuminen tulee tavoitteellisuudesta, halusta ja periksiantamattomuudesta ja saa aikaan pysyvän muutoksen.

LMI Finlandin tietosuojaseloste