Leader – johtamisohjelmamme tarjoavat konkreettista ja käytännönläheistä valmennusta kaikille, jotka haluavat kehittyä johtajana. Ohjelma on rakennettu oivalluttavista, vuorovaikutteisista ryhmävalmennuspäivistä, jotka toteutetaan etävälinein. Valmennuspäivissä teemaluentoina muun muassa ajankäyttö, tuloksellisuus, itsensä johtaminen ja moderni valmentava johtaminen. Lisäksi pureudutaan yritysjuridiikan, talouden, markkinoinnin ja brändityön ajankohtaisiin aiheisiin. Valmennuspäivissä verkostoidut, keskustelet, opit uutta ja saat tukea omaan johtajuuteesi.

Leader – ohjelmat yrittäjille, esimiehille ja johtajille

    • Leader Core
    • Leader Master
    • Leader Coach

Leader – johtamisohjelmamme toteutetaan kokeneiden johtamiskehittäjien, LMI Finlandin ja Suomen Yrittäjäopiston, yhteistyönä. Johtamisohjelmamme toteutetaan etävalmennuksena, joten voit osallistua mistä vain. Järjestämme myös yrityskohtaisia ryhmiä tarpeen mukaan.

Johtamisohjelma Leader sopii

  • yritysten tai organisaation esimiehille ja johtajille
  • itsensä ja muiden johtamisesta kiinnostuneille
  • johtajuuden kehittymisestä kiinnostuneille

Konkreettista tulosta syntyy päämäärätietoisen prosessin kautta, tuottavuutta lisäävää toimintatapaa kehittämällä ja viemällä toimenpiteet käytäntöön. Kehität johtajuutta omassa työympäristössäsi keskittymällä sinulle tärkeisiin osa-alueisiin. Uniikki ja tutkitusti tuloksellinen materiaali luo selkeän rakenteen kehitysprosessiisi.

Henkilökohtaisen tuen ja ohjauksen saat kokeneelta LMI johtajuuskehittäjältä. Käytämme eri metodeja (valmennus, coaching ja konsultointi) ja haastamme sinut tekemään vaadittavat muutokset. Positiivisessa ja motivoivassa prosessissa työstät omia aitoja tilanteitasi ja haasteitasi sekä löydät niihin uusia näkökulmia ja ratkaisuja. Sovellat tavoitteet, suunnitelmat ja oivallukset vaiheittain käytäntöön ja huomaat, että kasvat samanaikaisesti tehtävässäsi.