Näin asiakkaamme kertovat

Jarno Virtanen, projektipäällikkö, Galvatek Oy

”Oman minän johtamisen -koulutuksen avulla sain kehitettyä ajankäyttöäni, sekä kyseenalaistettua tämänhetkisiäni työtapojani, mikä on johtanut parempaan ajanhallintaan ja henkilöjohtamiseen. Lyhyillä kursseilla käyneenä, LMI:n valmennus antaa mielestäni paremman lopputuloksen sekä enemmän vastinetta investoinnille.”

Elina Mäki-Leppilampi, tuotantopäällikkö, Satamaito Osuuskunta

”Olen tehnyt uuden tuotantosuunnitelman, jossa säästetään aikaa ja raaka-ainetta. Omat työtehtävät ja vastuut ovat minulle nyt selvät. Olen oppinut delegoimaan ja näkemään, mitkä asiat minun kuuluu tehdä ja mitkä asiat voin antaa muiden tehtäväksi.”

Ben Fuchs, toimitusjohtaja, Baltrade Ltd Oy

”Elegantti, räätälöity, dynaaminen ja rakenteellinen prosessi. Tutustuminen henkilökohtaiseen valmentajaan, suuri luottamus ja ohjelmien henkilökohtaistaminen ovat aivan keskeisimpiä asioita. Koko ohjelman läpikäynti step-by-step -rakenteena on hyvä. Pitkäkestoisuus on iso etu, jota ei aluksi edes huomaa, tulokset ja niiden analysointi kertoo sen. Oma motivaatio on tässäkin asiassa erittäin tärkeä!”

Seppo Kopsala, toimitusjohtaja, Optomed Oy

”Jokaisen johtoryhmän jäsenen henkilökohtainen johtajuusvalmennus yhdistettynä johtoryhmän ryhmävalmennukseen oli erittäin hyvä tuki ja apu yrityksemme kovassa kasvussa ja muutoksessa. Valmennusohjelman aikana kirkastimme strategiaa, tehostimme sen jalkautusta ja kehitimme johtamista.”

Asiakkaamme menestyvät