Aikaa ja suuntaa kehittämiseen valmennuksien kautta - LMI Finland referenssi OSG-viestintä
OSG Viestintä

 

Turussa ja Helsingissä toimiva, Vuoden viestintätoimistoksikin valittu OSG Viestintä on tehnyt usean vuoden ajan yhteistyötä LMI:n johtajuuskehittäjä Pia Lehtolan kanssa. Lehtola on pitänyt yrityksen johtotehtävissä toimiville valmennuksia sekä sparrannut koko yritystä strategian kehittämisessä ja myös ajanhallinnassa.

– Asiakastyössä organisaation omat tarpeet jäävät usein aikapulan jalkoihin. Pia on auttanut meitä ottamaan tiukemman otteen oman aikamme hallinnasta. LMI:n tarkoin mietityt valmennusohjelmat sitouttavat osallistujansa pitkäjänteiseen kehittämiseen ja kehittymiseen, OSG Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perez sanoo.

Perezin mukaan Pian käytännönläheinen ja aidosti valmennettavan tarpeista lähtevä ote on tuonut paljon uusia ajatuksia organisaation kehittämiseen.

– Haluamme OSG Viestinnässä edistää hyvää elämää viestinnän keinoin. Tämä tavoite vaatii paljon myös omalta johtamiseltamme ja organisaatioltamme. Olemmekin saaneet Pialta arvokkaita ajatuksia, miten pitää parempaa huolta paitsi itsestämme johtajina, mutta myös työntekijöistämme ja henkilöstöstämme, Perez toteaa.

 

Lue lisää LMI:n  The Total Leader® -konseptista »