Timo Rantanen, Finndent Oy

Finndent Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Rantanen, yrittäjä, hallitus ammattilainen ja pitkä ura johtajana, kommentoi seuraava Oman Minän Johtaminen® coachingprosessista.

– Me haettiin konserniin Genera Management Oy:n uudenlaista toimintakulttuuria. Muutos lähtee meistä itsestämme. LMI:n itsensä johtaminen oli siis minulle matka omaan itseeni. Oman itseni johtamisen kautta tutkin valmiuttani omaksua uusi rooli hallituksen aktiivisena puheenjohtajana. Löysin paljon muutostarpeita. Löysin myös motivaation muuttua. LMI Johtajuuskehittäjä Susanne Ehrnrooth tuntee viitekehikon, jossa muutos on tapahtumassa ja tämä paransi olennaisella tavalla koulutuksen jalkauttamisedellytyksiä. Löysin hyvin toimivia LMI työkaluja. Oli myös kiva kuulla matkan varrella sekä kriittistä että myönteistä palautetta Susannelta.

– Oman Minän Johtaminen® sopii johtajalle tai asiantutijalle jos kykenet kyseenalaistamaan itsesi, haluat oppia uutta, olet riittävän nöyrä muuttumaan ja olet valmis tekemään tämän eteen töitä. Kasvaminen koskee aina – myös 60-vuotiaana.

– Yhtä kaikki suurin anti minulle tuli sitä kautta, että oikeasti koin muuttuneeni ja innostuin tästä, jonka vuoksi matka jatkuu. Seuraavana vuorossa on Valmentava Johtaminen®, myös LMI ohjelma.

 

Lue lisää LMI:n  Oman minän johtaminen -ohjelmasta »
Lue lisää LMI:n  Valmentava johtaminen -ohjelmasta »