– Meillä Forenomissa palvelun laatu koetaan käytännössä kiinteistöjen kautta, mutta ennen kaikkea niiden ihmisten kautta jotka toimivat meidän asiakkaiden kanssa. Meillä johtaminen ja ihmiset ovat kaiken A ja O, toteaa toimitusjohtaja Johannes Kangas.

LMI:n vuoden asiakas Forenom kasvaa nopeasti
Johannes Kangas ja Mersti Lanki

Kymmenen vuoden aikana olemme käyneet LMI:n johtajuuskehittäjä Mertsi Langin kanssa avainhenkilöiden henkilökohtaisia valmennuksia ja ryhmävalmennuksia. Palautteet valmennuksista ovat olleet hyviä. Valmennuksessa mennään kaikille elämän osa-alueille, tehdään työelämän tavoitteita ja yksityiselämän tavoitteita: voidaan puhua avoimesti ja luottamuksellisesti asioista. Valmennuksessa haastetaan ja kyseenalaistetaan ajatuksia, ja näin voidaan löytää uusia näkökulmia ja kehitystä.

– Suomi tarvitsee kansainvälistyviä palvelualan yrityksiä, jotka pystyvät skaalautumaan ja kasvamaan Suomen rajojen ulkopuolella. On innostavaa saada olla mukana yhtenä forenomilaisena, olla kehittämässä yhtiön avainhenkilöiden johtajuutta, toteaa Mertsi Lanki. Kymmenessä vuodessa on ehtinyt tapahtua monia asioita. Tuolloisesta 42 työntekijän yrityksestä on kasvanut kuudensadan työntekijän yritys. Forenom on nyt Euroopan neljänneksi suurin, Pohjois-Euroopan johtava liikkuvan työvoiman majoituspalveluita tarjoava yritys.

Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja. Yrityksellä on paikallistoimistoja ja työntekijöitä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Forenomin pääkohderyhmänä ovat yritysasiakkaat, joilla on liikkuvaa työvoimaa.

 

Aiemmat vuoden asiakkaat:

2018 VAK Huoltopalvelut Oy
2017 Ponsse Oyj
2016 Kuopion Kaupunki
2015 Seinäjoen Energia Oy
2014 Snellmanin Lihanjalostus Oy
2013 DRA Consulting Oy
2012 Produal Oy
2011 Schneider Buildings
2010 NHK-keskus Oy
2008 Pikotec Oy
2007 RMJ Saksman Oy
2006 dSign
2005 Niska & Nyyssönen
2004 Forssan Seudun Puhelin
2003 Kosini Automation
2002 Scanegg
2001 Mellano
2000 Ido Kylpyhuoneet