Taloushallinnon asiantuntija Rantalainen Oy on käyttänyt LMI:n Tavoitteista Tuloksiin® -valmennusta esimiesten johtamistapojen kehittämiseen oppisopimuskoulutuksen kautta. Palautteissa osallistujat kiittivät ohjelman käytännönläheisyyttä.

– Sitä on helppo soveltaa omissa työtehtävissä, kommentoi toimistopäällikkö Hannes Koivu, Rantalainen Järvenpää.

Toimitusjohtaja Emma Joki puolestaan kertoo, että ohjelma on auttanut kehittämään omaa ajattelutapaa monistakin asioista.

– Eniten itseäni on kiinnostanut se, miten tiimin tehokkuuteen ja motivaatioon voidaan vaikuttaa. Oman kehittymisen kannalta systemaattinen tapa tavoitteiden asettamisessa on ollut hyödyllinen.

LMI Finlandin johtajuuskehittäjä Susanne Ehrnrooth ja Koulutuskeskus Salpaus käynnistivät keväällä 2016 hedelmällisen yhteistyön oppisopimuskoulutuksena toteutettavassa johtamisen ammattitutkintokoulutuksessa. Pilottikoulutukseen osallistui Rantalainen Oy:n nykyisiä ja tulevia esimiehiä. Siitä lähtien yhteensä 52 Rantalaisen tilitoimiston esimiestä ovat käyneet LMI:n  johtajuusvalmennuksen. Valmennukset ovat Rantalaisen toimistoilla sittemmin myös jatkuneet 2018 yksittäisellä yksilövalmennuksilla Oman minän johtaminen® -ohjelman kautta.