Mahtava ja opettavainen kurssi, varmasti hyötyä kaikille, sanoo Janne Kuismin, Movacon asiakkuuspäällikkö. Hän antoi sekä Oman minän johtaminen™ -kokonaisuuden että johtajuuskehittäjän työstä arvosanan 9 skaalalla 1-10.

Janne on ottanut uuden roolinsa haltuun, kirkastanut vahvuutensa, työstänyt henkilökohtaiset haasteensa sekä saanut mitattavia tuloksia aikaiseksi viemällä toimenpiteet käytäntöön/toteuttamalla tavoitteet ja suunnitelmat.

 –Arvokkainta on ollut oman kyvykkyyden ymmärtäminen ja ”kaikki on itsestä kiinni” -ajatusmaailman oivaltaminen sekä parempi itseluottamus ja arjen suunnittelu. Nykyään tarkkailen omaa ajankäyttöäni ja suhtautumistani asioihin sekä toimin järjestelmällisesti, kertoo Janne.

Prosessi on antanut avaimia ja vinkkejä myyntityössä kehittymiseen.  Ajankäyttö on selvästi tehostunut ja konkreettiset tavoitteet on saavutettu ja jopa ylitetty, mm myynnissä.

–Arvostan sitä, että johtajuuskehittäjäni Susanne Liimatainen osaa haastaa ja sparrata sekä pistää miettimään uusia näkökulmia. Kehitys on ollut hyvä ja se jatkuu tämän jälkeenkin.

Mårten Snellman, Movaco Oy:n toimitusjohtaja ja Jannen esimies, kertoo olevan hyvin tyytyväinen Jannen kehitykseen ja työhön. Mårten on ollut mukana myös tässä prosessissa antamassa Jannelle parhaat edellytykset menestyä.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet edun ja kunnian tehdä työtä Movacon kanssa vuodesta 2011. Kaikki Movaconilaiset, johdosta huoltomiehiin, ovat saaneet LMI-valmennusta.

Kehitysprosesseista on mm tullut seuraavia konkreettisia tuloksia: työnsujuvuus ja tuottavuus on parantunut, työnjako ja vastuut ovat selkeytyneet, avoimuus lisääntynyt, yhteiseen hiileen puhaltaminen parantunut, vasteajat lyhentyneet.

Movaco Oy

Movaco Oy on valtuutettu Canon Business Center jälleenmyyjä Vaasan ja sen ympäristökuntien alueella. Heiltä saat markkinoiden parhaita tulostuksen- ja dokumentinhallinnan ratkaisuja. Canonin laitteilla ja ohjelmilla nopeutetaan työntekijöiden rutiinitöitä ja samalla parannetaan yrityksen kilpailukykyä.

Movacolla on loistava asiakaspalvelu ja he investoivat jatkuvasti kehitykseen ja henkilökuntaan.

Kiitämme lämpimästi Mårten Snellmania, ja Jannea tästä yhteistä matkasta.

 

Lue lisää Oman minän johtaminen® -ohjelmasta ja muista LMI-ohjelmista