Kalle Suurpää, Executive Vice President, johtaa globaalia kasvavaa liiketoimintalinjaa Neles Oyj:ssä. Neles on maailman johtava venttiileitä, venttiiliautomaatiota ja -palveluita prosessiteollisuudelle tarjoava pörssiyritys, jolla on vahva globaali markkina-asema ja markkinoita nopeampi kasvu. Neles auttaa asiakkaitaan lisäämään tehokkuutta ja kannattavuutta sekä vähentämään riskejä.

– Minulle valmennus, Oman minän johtaminen® ja Valmentava johtaminen®, tuli erinomaiseen vaiheeseen. Se tehokkaalla tavalla tuki omaa kehittymistäni uudessa tehtävässäni liiketoiminnan johtajana, kun olin uuden edessä, kertoo Kalle.

Kalle kuvailee, kuinka huomasi valmennuksen ansiosta omia vahvuuksiaan, ja kuinka hyödyntää ja vahvistaa niitä. Hän myös kehuu, kuinka sai uusia malleja liiketoiminnan ja itsensä kehittämiseen.

– Erityisen arvokkaana pidän sitä, että koko valmennus oli minulle räätälöity. Teemat, keskustelut ja kehityssuunnitelmat olivat täysin yhteneväisiä tehtäväni ja päivittäisen tekemiseni kanssa, kuvailee Kalle.

Neles Oyj:ssä on käytetty LMI-valmennusta aiemminkin ja Risto Jokela on monelle avainhenkilöille tuttu valmentaja.

– Ristolta sain sekä yksinkertaisia tehokkaita vinkkejä että laajempia ja syvällisempiä pohdiskelun aiheita, kertoo Kalle, ja jatkaa kuinka hyvältä tuntui pysähtyä ja miettiä omia ajattelu- ja toimintatapoja, niiden vaikutuksia sekä mahdollisuuksia parantaa. Juuri tässä Risto toi paljon tukea, vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia.

Myös Risto kehuu Kallen paneutumista oman toimintansa vaikutuksiin, sekä Kallen kypsyyttä ja nopeaa kehittymistä onnistumaan tehtävässään.

Valmennuksen vaikutuksia ja hyötyä liiketoiminnalle Kalle pohtii seuraavasti:
– Olen saanut soveltaa oppimaani suotuisissa liiketoimintaolosuhteissa. Avain menestykseen on ollut hyvä liiketoimintastrategiamme, ja että olemme kyenneet toteuttamaan sitä. Tällainen minulle sovitettu kokonaisvaltainen valmennus on monin tavoin näkynyt toiminnassani, sanoo Kalle ja jatkaa, että valmennustyötapaa kannattaa hyödyntää aika ajoin.

Linkki asiakasyrityksen nettisivuille:  Neles – Reinventing reliability