Pitkävaikutteiset LMI-lääkkeet ja niiden terveelliset sivuvaikutukset

Pitkävaikutteiset LMI-lääkkeet ja niiden terveelliset sivuvaikutukset

”Haluan muutosta. Tässä ja nyt, heti ja kaikki.” Elämme pikaratkaisujen kulta-aikaa. Itsensä kehittämisessä pikaratkaisut eivät kuitenkaan tuota kestäviä tuloksia pidemmän päälle. Ajattele, jos olisikin olemassa pilleri, joka saisi aikaan haluamasi muutoksen kuin taikaiskusta!

Meillä LMI:lla ei valitettavasti ole sellaista pikapilleriä. Sen sijaan meillä on pitkävaikutteiset lääkkeet, joiden annostusta ja vaikutusta seuraa kokenut ja asiaan omistautunut valmentaja.

Muutos vaatii aikaa, siihen pitää sitoutua ja sen eteen joutuu tekemään työtä. Sitä työtä ei voi ulkoistaa, kuten ei myöskään ole oikotietä lihasten rakentamiseen, painonpudotukseen tai uuden kielen oppimiseen, vaan valmennettava joutuu tekemään sen kovan työn itse. Tukena on pätevä valmentaja, joka kannustaa eteenpäin, ja varmistaa että mennään oikeaan suuntaan.

Oletko tehnyt diagnoosin nykyisistä taidoistasi?

Kun haluat muutoksen olet luultavasti itse diagnosoinut vaivasi ja tiedät mitä pitäisi tehdä, mutta jostain syystä et ryhdy toimenpiteisiin. Tai sitten ehkä oireilet, mutta et tiedä mistä se johtuu ja mitä pitäisi tehdä.

Tieto ja tietoisuus on hyvä, mutta ei sinänsä riitä. LMI-ohjelmien vaikuttavuus piilee toimeenpanossa. Valmentaja auttaa sinua oivaltamaan, löytämään toimivia ratkaisuja, asettamaan tavoitteita ja harjoittelet jatkuvasti toimeenpanon taitoasi. Rakennat johtajuuskuntosi paremmaksi askelittain, turvallisesti ja pitkäjänteisesti. Tämä tuottaa tulosta.

Oman itsensä ja johtajuustaitojensa kehittäminen on kestävyyslaji

LMI-ohjelmat ovat prosesseja, joissa annetaan valmennettavalle aikaa pohtia, harjoitella ja kehittyä, ottaen huomioon hänen tilanteensa ja persoonansa kokonaisvaltaisesti. Koska jokainen kehittyy omaan tahtiinsa, ohjelma räätälöidään osallistujalle ja hänen olosuhteisiin sopivaksi. Samat lääkkeet eivät aina sovi kaikille.

Ohjelmien pitkäaikaisen käytön aiheuttamia vaikutuksia näkyy yleensä siinä missä haluatkin, esimerkiksi tuottavuudessa, tuloksessa ja hyvinvoinnissa. Hyödyllisiä sivuvaikutuksia ympäristössäsi saattaa toki esiintyä vielä pitkään ohjelman päättymisen jälkeen; tavallisia oireita ovat lisääntynyt motivaatio ja työtyytyväisyys.

Muutos alkaa aina yhdestä ihmisestä, mutta vaikutus syntyy meistä kaikista.

Marica Lassus
LMI johtajuuskehittäjä

Relaterade artiklar