Givande coachning trots lång ledarskapserfarenhetGivande coachning trots lång ledarskapserfarenhet

─Jag rekommenderar varmt LMI:s Total Leader®-koncept, säger KWH Logistics affärsgruppschef Joakim Laxåback. Trots 27 år som vd har han hittat fina verktyg för att förbättra sitt eget och ledningsgruppens arbetssätt.


Framtiden blev nåbar via personligt ledarskap

–Jag insåg att jag själv var en begränsande faktor för bolagets nästa fas, berättar Tomas Grynngärds, vd på Electrocon Kristinestad. Produktion och personalupplägg är nu tydliga, rekryteringen tog fart och den egna arbetsbelastningen har minskat.


En ny roll och försäljningsmålen uppnådda, Janne Kuismin, MovacoEn ny roll och försäljningsmålen uppnådda

—LMI-processen har gett mig nycklar för att utveckla försäljningsarbetet. Tidshanteringen har klart förbättrats och konkreta mål har uppnåtts och till och med överträffats, t ex inom försäljningen, säger Movaco:s kundansvariga Janne Kuismin.


Människorna är grunden i framgångsrik affärsverksamhet

OSTP Finland Oy ville satsa på genomgripande ledarskapsutveckling efter en tuff förändringsperiod. —Jag har gått många ledarskapsutbildningar men det här är den bästa hittills, säger vd Thomas Pettersson.


LMI Finland:n Referenssit - Herea Oy Konkret strategi med fokus och ekonomiska målsättningar

Hereas strategi behövde uppdateras när en ny delägare kom in i bilden. —Vi hade växt utan desto mera planering. Det var dags att fundera över vilken tillväxtinriktning och -takt vi ville ha, säger vd Eliina Puijola.


LMI Finland:n Referenssit - Rantalainen OyRantalainen: Ledarutveckling del av läroavtalsutbildningen

Rantalainen Oy tog med LMI:s ledarutveckling som en del av förmansutbildningen. Deltagarna tackar för att programmet är konkret och lätt att implemetera i arbetet. Vd Emma Joki berättar att hon har utvecklat sitt tankesätt på flera plan.


Våra kunder är framgångsrika