– Kvaliteten på Forenoms tjänster upplevs i praktiken genom fastigheterna, men framför allt via vår personal som är i kontakt med kunderna. Hos oss är ledarskapet och människorna A och O, konstaterar verkställande direktör Johannes Kangas.

LMI:n vuoden asiakas Forenom kasvaa nopeasti
Johannes Kangas och Mersti Lanki

Forenoms nyckelpersoner har under tio år gått olika LMI ledarskapsprogram både individuellt och i grupp med LMI:s ledarutvecklare Mertsi Lanki. Feedback:en från dessa har varit bra. Inom programhelheterna går man igenom alla livsområden och mål sätts för både arbete och privatliv. Saker diskuteras öppet och konfidentiellt. Tankesätt utmanas och ifrågasätts och därför kan man hitta nya synvinklar, lösningar och utvecklas.

– Finland behöver internationella tjänsteföretag, vilka har potential att expandera och växa utanför Finlands gränser. Det är mycket givande att få vara med som en forenomare och utveckla ledarskapet hos företagets nyckelpersoner, konstaterar Mertsi Lanki. Det har hänt mycket under tio år. Det dåvarande fyrtiotvåpersoners företaget har växt till sexhundra personer. Forenom är idag Europas fjärde största och Nordeuropas ledande aktör av logitjänster för rörlig arbetskraft.

Forenom är Nordens ledande aktör av möblerade bostäder. Lokala kontor och medarbetare finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Forenoms viktigaste målgrupp är företagskunder med rörlig arbetskraft.