– Kvaliteten på Forenoms tjänster upplevs i praktiken genom fastigheterna, men framför allt via vår personal som är i kontakt med kunderna. Hos oss är ledarskapet och människorna A och O, konstaterar verkställande direktör Johannes Kangas.

LMI:n vuoden asiakas Forenom kasvaa nopeasti
Johannes Kangas och Mersti Lanki

Forenoms nyckelpersoner har under tio år gått olika LMI ledarskapsprogram både individuellt och i grupp med LMI:s ledarutvecklare Mertsi Lanki. Feedback:en från dessa har varit bra. Inom programhelheterna går man igenom alla livsområden och mål sätts för både arbete och privatliv. Saker diskuteras öppet och konfidentiellt. Tankesätt utmanas och ifrågasätts och därför kan man hitta nya synvinklar, lösningar och utvecklas.

– Finland behöver internationella tjänsteföretag, vilka har potential att expandera och växa utanför Finlands gränser. Det är mycket givande att få vara med som en forenomare och utveckla ledarskapet hos företagets nyckelpersoner, konstaterar Mertsi Lanki. Det har hänt mycket under tio år. Det dåvarande fyrtiotvåpersoners företaget har växt till sexhundra personer. Forenom är idag Europas fjärde största och Nordeuropas ledande aktör av logitjänster för rörlig arbetskraft.

Forenom är Nordens ledande aktör av möblerade bostäder. Lokala kontor och medarbetare finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Forenoms viktigaste målgrupp är företagskunder med rörlig arbetskraft.

 

Tidigare Årets kund:

2018 VAK Huoltopalvelut Oy
2017 Ponsse Oyj
2016 Kuopion Kaupunki
2015 Seinäjoen Energia Oy
2014 Snellmanin Lihanjalostus Oy
2013 DRA Consulting Oy
2012 Produal Oy
2011 Schneider Buildings
2010 NHK-keskus Oy
2008 Pikotec Oy
2007 RMJ Saksman Oy
2006 dSign
2005 Niska & Nyyssönen
2004 Forssan Seudun Puhelin
2003 Kosini Automation
2002 Scanegg
2001 Mellano
2000 Ido Kylpyhuoneet