KTM, certifierad LMI ledarutvecklare, PCC-certifiering (ICF),
Specialkunnande: coaching i familjeföretag
Coachar på finska, svenska, engelska och danska.
Område; Helsingfors och Lahtis

Övning ger färdighet, ingen föds till mästare

Susanne jobbade inom försäljning, marknadsföring och som HR specialist före hon år 2013 kom med i LMI och kunde titualisera sig LMI ledarutvecklare. Susanne har varit företagare från år 2002 och även ordnat etikettskolningar för företag och organisationer .

Susanne har lång och bred erfarenhet av bland annat styrelsearbete, ledarskap, utveckling inom familjeföretag. Som ledarskapsutvecklare har hon mångårig erfarenhet av att arbeta med team och grupper och som entreprenör inom vett och etikett – coaching.

-Jag njuter av att jobba med strategisk utveckling. Tillsammans med mig lär du dig hur du kan utveckla förtroende och leda din ledningsgrupp, ditt team och dina nyckelpersoner. Jag sporrar dig att tänka på ett nytt sätt, att komma till insikt och förnya dina tankar. Jag stöder dig att utvecklas och upptäcka din outnyttjade potential.

Susanne berättar att det mest givande i hennes arbete är att få vara med och utveckla människor och företag genom dessa människor. Susanne känner att hon lyckas i arbetet när en kund får viktiga insikter, vilka är det bästa just för hans/hennes utveckling som ledare och förperson.

Vi lär oss hela livet.