Johtamistaidot ovat avainasemassa jokaisen yrityksen menestyksessä. Nykypäivän liike-elämään tarvitaan taitavia johtajia organisaation jokaisella tasolla. Kokonaisvaltainen johtajuus vaatii monen eri osa-alueen osaamista. Näihin osa-alueisiin kuuluvat niin henkilökohtainen tuottavuus, oman minän johtamisen taito, valmentavan johtamisen konseptin hallinta sekä strateginen johtaminen. Avullamme voit päivittää organisaatiosi johtajien taitoja kaikilla näillä osa-alueilla tai vain niillä, joilla tunnet olevan kehitystarpeita.

Vuosikymmenten kokemuksen perusteella olemme kehittäneet johtajien tueksi erilaisia valmennuksia, jotka antavat selkeät työkalut johtajien työhön. Meiltä saat niin etä- kuin lähivalmennuksetkin jokaisen organisaation tarpeisiin. Johtamisen etävalmennus on erinomainen tapa päivittää ammattilaisten osaamista paikasta riippumatta. Johtamisen ryhmävalmennus taas sopii suurempien ryhmien lisäkouluttamiseen. Voit valita itsellesi sopivan valmennuksen, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Valmentava johtaja tuo esiin alaistensa parhaat puolet

Valmentava johtaminen tarkoittaa innostavaa ja motivoivaa johtamista, jonka avulla johtaja tukee alaisiaan kasvamaan ja innostaa heitä muutoksiin. Valmennustemme avulla johtajat kommunikoivat selkeästi, onnistuvat sitouttamaan ja motivoimaan alaisiaan sekä rakentamaan tuottavia tiimejä. Valmentava johtaja toimii proaktiivisesti ja näkee sekä käyttää jokaisen työntekijän potentiaalin yrityksen kasvun mahdollistamiseksi. Kuten muihinkin ohjelmiimme, myös Valmentava johtaminen®-ohjelmaamme kuuluu ajatuksia herättävä sisältö, jota on mahdollista opiskella monilla eri kielillä niin teksti- kuin audiomuodossakin. Prosessimme tuottaa tutkitusti tulosta. Ohjelman avulla pääset tavotteisiisi suunnitelmallisesti. Johtajuuskehittäjämme tukevat sinua valmennusprosessissa ja muutoksessa. Tämä ohjelma sopii erinomaisesti etänä suoritettavaksi.

Johtajuuden kehittämisen edelläkävijä

Leadership Management International® eli LMI® on johtajuustaitojen ja johtajuuden kehittämisen edelläkävijä, joka on havainnut taitojen kehittämisen hyödyt jo 1960-luvulla. Suomessa olemme toimineet asiakkaidemme toiminnan kehittämisen tukena jo kolmekymmentä vuotta. Maailmanlaajuisesti ohjelmiamme käyttää yli 200 000 organisaatiota ja Entrepreneur Media on nimittänyt Leadership Management International (LMI) parhaana globaalina organisaationa ”Business Training Programs 2021’s” kategoriassa.

Tavoitteenamme on perustamisestamme lähtien ollut kehittää johtajia ja organisaatioita käyttämään toiminnassaan kaikkia kykyjään parhaalla mahdollisella tavalla. Visiomme on edesauttaa jokaista yritystä menestymään. Valmennuksemme on luotu vuosikymmenten kokemuksen perusteella ja niiden avulla johtajuuskehittäminen on tuloksellista. Kaikki valmennuksemme antavat sinulle käytännönläheisiä työkaluja, joiden avulla päivität yrityksesi esimiesten johtamistaidot tähän päivään. Erinomaiseksi johtajaksi ei synnytä, taitavaksi johtajaksi kasvetaan ja kehitytään. Ota yhteyttä, niin etsitään juuri sinulle sopiva johtamisen koulutus jo tänään!

Lue lisää Valmentava johtaminen -ohjelmasta »
Lue lisää Total leader -konseptista »
Lue lisää meistä  »