VTM, sertifioitu LMI johtajuuskehittäjä, ACC-tason koulutus (ICF), HHJ-PJ
Erityisosaaminen: konsultointi ja muut asiantuntijapalvelut, IT-palvelut, pankit, vakuutusyhtiöt, eläkeyhtiöt, muu finanssisektori.

Valmentaa suomeksi ja englanniksi.
Alue: Helsinki, Turku ja etävalmennus

Pay it forward

Ilkka siirtyi LMI-johtajuuskehittäjäksi vuoden 2024 alussa toimittuaan ennen tätä lähes 25 vuoden ajan liikkeenjohdon konsulttina.

Hän on urallaan toiminut monenlaisissa johtotehtävissä ja rooleissa: projektipäällikkönä, hankejohtajana, strategy & operations -palvelulinjasta vastaavana johtajana, asiakkuuksista vastaavana johtajana, riskienhallinnasta vastaavana johtajana ja finanssisektorin palveluiden toimialajohtajana. Hän on lisäksi toiminut aiemman työnantajansa palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajana sekä osakasneuvoston jäsenenä ja puheenjohtajana.

Asiakastyössään Ilkka on nähnyt kymmeniä organisaatioita ja niiden johtamista – Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa, Englannissa ja USA:ssa.

–Saavutettuani omalla konsultti- ja johtajaurallani paljon, nyt on juuri sopiva aika jakaa oppimaani edelleen toteaa Ilkka ja jatkaa: olen äärimmäisen motivoitunut hyödyntämään aiempaa kokemustani auttaakseni ihmisiä ympärilläni kehittymään ja menestymään.