Sertifioitu LMI Johtajuuskehittäjä
Erityisosaaminen: kouluttaminen, koutsaus, johtamistaidot, vuorovaikutustaidot, työyhteisötaidot, ongelmanratkaisutaidot, LEAN, ISO9001 Laadunhallinta, FSCC Elintarviketurvallisuus ja hallintajärjestelmät, ISO14001 Ympäristöasioiden hallinta, ISO45001 Työterveys ja työturvallisuuden hallinta.
Valmentaa suomeksi ja englanniksi.
Alue: Turku, Kaarina

Suomalaista sisua johtamiseen – asenne ratkaisee.

Inga on tehnyt pitkän, monipuolisen uran kansainvälisen elintarvikejätin Nestlén palveluksessa työskennellen arvoketjun eri osa-alueilla: tuotannon valmistustyöntekijänä, laadussa laatuasiantuntijana, tuotekehitystiimin esimiehenä sekä johtoryhmän jäsenenä Turussa sekä teknisessä asiantuntijaorganisaatiossa Euroopassa.

Ingalta löytyy vahvaa osaamista rakentaa toimivia tiimejä, kehittää osaamista, sitouttaa, vastuuttaa, asettaa tavoitteita, seurata etenemistä, mitata ja mittaroida, analysoida, auttaa sekä rohkeutta puuttua.

Inga osaa valmentaa sekä yksilöitä että tiimejä ja löytää keinot miten saadaan kaikki peliin. Siihen tarvitaan saumatonta sidosryhmien välistä yhteistyötä, luottamusta, avoimuutta, määrätietoisuutta ja lujaa tahtoa – kaikilta osapuolilta.

– Haluan jakaa osaamistani ja auttaa tämän päivän johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita kehittymään kokonaisvaltaisiksi johtajiksi ja sitä kautta saavuttamaan yhdessä tuloksia.

 

Kaikki LMI:n johtajuuskehittäjät »