FM, kielentutkija, tietokirjailija, muutosjohtaja, viestinnän ja sidosryhmien asiantuntija, sertifioitu LMI johtajuuskehittäjä
Erikoisosaaminen: Vuosien suunnitelmallinen, tuloksekas ja pitkäjänteinen maine- ja viestintätyö yhteiskunnallisesti merkittäville tahoille ja kansainvälinen MaRa-alan sekä henkilöstö- ja asiakaskokemusten johtaminen
Valmentaa suomeksi ja englanniksi
Alue: Kuopio

Marianne on ollut kehittämässä, muutosjohtamassa ja brändäämässä vuosien varrella niin kansainvälisiä MaRa-alan yrityksiä kuin yhteiskunnallisesti merkittävien tahojen urapolkuja. Marianne tarjoaa suunnitelmallista, tuloksekasta ja pitkäjänteistä maine- ja viestintätyötä yrityksille sekä maineen- ja mielenhallintaa yksilötasolla.

Johtajuuskehittäjänä olen yhteisön haasteet ja vahvuudet tarkkanäköisesti havainnoiva valmentaja. Autan kirkastamaan organisaation arvot ja viestimään niistä uskottavasti sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kansainvälisen työurani ansiosta pystyn tukemaan yritystä monikansallisuuden ymmärtämisessä sekä kielentutkijana sanoittamaan organisaation kulttuurikäsikirjan ja brändin sanastoa. Esihenkilöiden ja yritysjohdon valmentajana olen saanut kiitosta sekä henkilökohtaisen elämänhallinnan että työntekijäkokemuksen johtamisen paranemisesta.

Uskon, että menestyvän organisaation ja vahvan brändin takana on uskottava tarina ja vahva yhteisökulttuuri. Jokainen jäsen on yhteisönsä käyntikortti – ja opas sen tarinaan. Minulle on kunnia-asia olla rakentamassa omalla osaamisellani suomalaisia menestystarinoita.

Menestyksen salaisuus on yksinkertainen: sisäisen ja ulkoisen puheen on oltava yhtä. Ajatusten, sanojen ja tekojen on oltava linjassa. Kun tämä linja on kirkastettu, on helppo loistaa.