KM, rehtori, erityisopettaja, sertifioitu LMI johtajuuskehittäjä
Erityisosaaminen: 
Vahva kokemus kasvatus-, opetus- ja esihenkilötehtävistä, kunta-alan ymmärrys ja hallinta, sosiaalialan tuntemus, HYTE-osaaminen johtamisen ja moniammatillisen yhteistyön näkökulmasta
Alue: Kuopio

Siljalla on monipuolinen, yli 15 vuoden työkokemus kunta-alalta opetus- ja esihenkilötehtävistä. Työurallaan Silja on perehtynyt oppimisen ja kasvun tukemiseen, hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen sekä moniammatilliseen yhteistyöhön ja koordinointiin. Kokemusta on karttunut vuosien varrella myös kehittämistehtävistä sosiaalialalta, myyntityöstä kaupanalalta ja vastuutehtävistä järjestö- ja yhdistystoiminnasta. Esihenkilötyössä Siljan vahvuuksia ovat innostuksen johtaminen, rakentava vuorovaikutus ja kohtaamisentaidot.

Johtajuuskehittäjänä olen keskusteleva, näköaloja avaava ja ratkaisukeskeinen rinnallakulkija. Valmennan esihenkilöitä ja tiimejä kehittymään ja onnistumaan työssään – ylittämään oman potentiaalinsa. Vahvuudekseni koen henkilöstöjohtamisen ja vuorovaikutus- ja kohtaamiskulttuurin rakentamisen. Kokemustaustani luo hyvän pohjan työskentelylle ja yhteistyölle eri alojen ammattilaisten kanssa. Rakennan valmennuksissani turvallisen, avoimen ja innostavan ilmapiirin, joka edistää oppimista ja uuden oivaltamista.

Jos haluat edetä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mene yhdessä.

– afrikkalainen sananlasku