Dipl. ins., kasvatustieteen perusopinnot, sertifioitu LMI johtajuuskehittäjä, PCC-sertifiointi (ICF).
Erityisosaaminen: yritystalous, myynti, markkinointi, hankinnat, valmistus, logistiikka, tuotehallinto ja tuotekehitysprosessit, strategiatyö.

Valmentaa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Alue: Turku, Helsinki, Salo

Kun lähtee, on tiedettävä minne on menossa

Heli on toiminut LMI johtajuuskehittäjänä vuoden 2013 alusta. Hän oli 20 vuotta kansainvälisessä valmistavassa teollisuudessa/IT-bisneksessä, joista 18 vuotta johtotehtävissä.

Helin kyvystä luoda iso kuva, nähdä oleellinen ja muuttaa se toiminnaksi oli hyötyä 15-500 hengen organisaatioiden johtamisessa linjaesimiehenä, sekä laajojen matriisiorganisaatioiden ja kansainvälisten virtuaalitiimien vetäjänä. Asiakkaan tilanteeseen keskittyminen helpottuu, kun omassa taustassa on riittävää laaja-alaisuutta.

”Antoisinta nykyisessä tehtävässä on kuuntelun ja yhdessä ymmärtämisen haaste, ja niistä syntyvien oivallusten kääntäminen konkreettiseksi tekemiseksi ja onnistumiseksi. Minulle saavutuksen merkitys on isompi asia kuin saavutuksen suuruus. Esimerkki suuresta saavutuksesta on, kun asiakkaani 15-kertaisti henkilökohtaisen myyntinsä 16 kuukauden sisällä yhteistyömme aloittamisesta.”

Itsetunnon kasvun merkitys on suurempi kuin itse saavutus, koska se luo mahdollisuuden onnistua kestävällä tavalla.