Sertifioitu LMI-johtajuuskehittäjä, DI (tuotantotalous, innovaatiojärjestelmät), MTI (puutuoteteollisuuden markkinointi), MinD -ohjaaja®, Työ- ja organisaatiopsykologian perusopinnot
Eritysosaaminen: Johtaminen, projektit, liiketoiminnan kehittäminen, innovaatiot ja verkostoyhteistyö, visio, strategia, arvot ja yrityskulttuuri. Työhyvinvointi, voimavarakeskeinen työote ja psykologisen turvallisuuden merkitys yksilöiden, ryhmien ja yritysten menestymiseen.
Valmentaa suomeksi ja englanniksi.
Asemapaikka: Lahti

Työhyvinvoinnista tulosta

”Olen savolaissyntyinen päijät-hämäläinen visionääri, herkkä aistija ja tykkään täydestä sydämestäni auttaa muita ja kehittää liiketoimintaa, johtamista, työhyvinvointia ja sitä kautta tulosta yrityksissä.

Työkokemusta minulla on laajasti metsäteollisuudesta suurista ja keskisuurista yrityksistä. Olen vetänyt myynti- ja markkinointiorganisaatioiden perustamis-, eriyttämis- ja yhdistämisprojekteja. Projektien vetämisessä, myynnissä ja markkinoinnissa olen saanut kokemusta yritysten uusiutumisesta, liiketoiminnan ja verkostojen kehittämisestä, asiakaslähtöisestä kehittämisestä, markkinoinnin ja myynnin kehittämisestä sekä vision, strategian ja arvojen luomisesta sekä työhyvinvoinnin merkityksestä henkilöstön ja yrityksen menestymiseen.

Sydämestäni minua innostaa johtajuuden, myynnin, markkinoinnin ja työhyvinvoinnin kehittäminen ja niiden vaikutus tuloksiin ottaen huomioon samanaikaisesti kunkin yrityksen liiketoiminta ja tavoitteet.

Insafe You Can

Kaikki LMI:n johtajuuskehittäjät »