Kaskipuu on suurin kotimainen ikkuna- ja ovialan perheyritys. Yhden käsiparin yrityksestä on kasvanut vuosien saatossa moderni satoja ammattilaisia työllistävä kansainvälinen konserni. Tämän videon matkassa pääset tutustumaan Kaskipuun tarinaan!

Asiantuntijasta johtajaksi -polulla etenemistä voi tukea
Kaskipuun talousjohtaja Kaisa Suutari

Kaskipuun talousjohtaja Kaisa Suutari lähti mukaan LMI:n räätälöityyn ja henkilökohtaiseen johtajuuden kehittämisohjelmaan (Oman minän johtaminen® -ohjelma) toukokuussa 2021. Ohjelman tavoitteeksi asetettiin ”Ottaa seuraava askel asiantuntijasta johtajaksi -polulla ja kirkastaa oma rooli johtajana”. Ohjelma saatiin päätökseen helmikuussa 2022. Johtajuuden kehittämisohjelman vetäjänä toimi Hannu Paasovaara LMI:stä.

Talousjohtaja Kaisa Suutarin tehtävänä on ollut taloushallinnon prosessien kehittäminen niin sisäisen kuin ulkoisenkin laskennan osalta. Myös taloushallinnon tiimin muodostaminen rekrytointeineen ja roolituksineen on ollut iso osa kokonaisuutta. Suutari siirtyi yhtiön sisältä laskentapäällikön tehtävistä konsernin talousjohtajaksi ja tämä roolimuutos on vaatinut mukautumista ja uuden roolin omaksumista tutussa ympäristössä.

Kaisan mielestä LMI:n johtajuuden kehittämisohjelma toi hyvin tukea roolimuutoksessa. Ohjelman aikana tuli paljon uusia oivalluksia sekä itsestä että työyhteisöstä. Myös tietynlainen ymmärrys lisääntyi, eikä vähiten itseä kohtaan. Keskusteluhetket Hannu Paasovaaran kanssa olivat hyvin antoisia.

Lue lisää Oman minän johtaminen® -ohjelmasta ja muista LMI-ohjelmista