ajankaytön hallinta,  itsensä johtaminen, tunneälykäs johtaminen, hyvä johtaminen
Jarno Lumimäki, tj, Tenergia Oy, Tervolan Vesi Oy ja Tervolan Vuokratalot Oy.

Rohkea ja tunneälykäs kasvujohtaja panostaa itsensä ja muiden hyvään johtamiseen – myös kiireessä

Jarno Lumimäki on Tenergia Oy:n, Tervolan Vesi Oy:n ja Tervolan Vuokratalot Oy:n toimitusjohtaja. Hänellä on monta isoa asiaa ja muutosta yhtaikaa meneillään eri yhtiöissä ja lisäksi hän kehittää itseään ja käy täydennyskoulutusta. Silti hän lähti rohkeasti mukaan johtajuusvalmennukseen samaan aikaan. Se kannatti.

Jarno otti ajanhallinnan, priorisoinnin ja asioiden järkeistämisen tueksi Tavoitteista Tuloksiin® -valmennuksen ja lähti keskustelemaan sekä pohtimaan asioita luottamuksellisesti ja avoimesti yhdessä johtajuuskehittäjä Leeni Heikkisen kanssa.

Johtaja on usein yksin asioiden kanssa

”Parasta on ollut keskustelu. Toimitusjohtaja on usein hyvin yksin asioiden kanssa. Oloni on joka etätapaamisemme jälkeen suorastaan helpottunut ja saan positiivista fiilistä tekemiseen. Johtajuusvalmennuksen myötä lähden töistä myös nykyään ajoissa, pystyn jättämään asiat työpaikalle, enkä stressaa niistä turhia. Oloni on tasapainoisempi ja rauhallisempi.”

Jaksan paremmin ja stressaan vähemmän – samaan aikaan ajanhallintani ja tuottavuuteni on parantunut

”Oli todella hyvä ja tärkeä juttu, että heti alussa, jo ensimmäisellä tapaamiskerralla, kävimme yksityiskohtaisesti ja konkreettisesti läpi juuri minun tilannettani ja ajanhallintaani, laitoimme asioita kunnolla järjestykseen, sain siihen konkreettisia toimenpiteitä ja minulle on muodostunut rutiineja, joita käytän joka päivä ja viikko.

Esimerkiksi joka perjantai, iltapäivällä olen varannut säännöllisen tunnin, jolloin suunnittelen ja kalenteroin seuraavan viikon tekemiset. Pääsen levollisin mielin viikonlopun viettoon ja palaudun paremmin stressaamatta työasioita. Näin jaksan paremmin ja samaan aikaan tuottavuuteni kasvaa. Siinä voittaa kaikki – se on hyväksi minulle, ympärillä oleville ihmisille ja yrityksille.”

”Leenin kannustava ja positiivinen asenne ja valmennusote ovat tuoneet samanaikaisesti lisää draivia sekä tasapainoa, ja huomaan jääväni pohtimaan asioita myös tapaamistemme jälkeen. Tuottavaa kehitystä ja voimavarojen vahvistumista tapahtuu myös tapaamisten välissä. Voin lämpimästi suositella valmennuksia kaikille. Investointi maksaa moninkertaisesti itsensä takaisin tuottavuuden ja tehokkuuden kasvaessa.”

Vastuullisuus ympäristöstä ja ihmisistä

Usein ajatellaan, että vastuullisuus tarkoittaa vain vastuullisuutta ympäristöstä. Edelläkävijä-yritykset ottavat huomioon vastuullisuuden eri ulottuvuudet ja panostavat niihin myös käytännössä.

Jarno on moderni, tunneälykäs ja rohkea johtaja. Hänellä on kaikesta kokemuksestaan huolimatta avoin asenne, joka on tärkein asia jatkuvan kehittymisen takaamiseksi – myös organisaation kannalta.