Kaupallinen pohjakoulutus, sertifioitu LMI johtajuuskehittäjä, ACC-tason koulutus (ICF), HHJ, työnohjaaja (STOry), NLP Master Practitioner.
Erityisosaaminen: vahva pankki- ja vakuutusmaailman osaaminen, johtajuuden kehittäminen, liiketoimintalähtöinen ratkaisu- ja voimavarasuuntautunut työnohjaus
Kaija Heittola valmentaa suomeksi ja englanniksi.
Asemapaikka: Seinäjoki

Ole itse se muutos, jonka haluat maailmassa näkyvän

Ennen 2010 alkanutta LMI johtajuuskehittäjäuraansa Kaija työskenteli pitkään finanssimaailman ja taloushallinnon monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä kotimaassa ja ulkomailla.

Laaja kokemus pankki- ja vakuutusmaailmasta sekä alalla tapahtuneista muutoksista on hyvä pohja johtajuuskehittäjän työhön. Rahoitus, riskienhallinta sekä inhimillisen pääoman innostava optimointi hyvinvointia unohtamatta ovat lyömätön kombinaatio toivottujen tulosten saavuttamiseksi.

”Antoisinta työssäni on todeta kuinka asiakkaani kehittyvät ja menestyvät omissa tavoitteissaan. Yhteinen ilo onnistumisista ja oivalluksista on todella palkitsevaa.  Pitkäaikaiset, toimivat, luottamukselliset asiakassuhteet ovat minulle tärkeitä.”

Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua. BJ Gallagher